Abarth 695 Rivale | Nieuwkoop | Den Bosch | 073-64 66 700

Abarth 695 Rivale

Abarth 695 Rivale Nieuwkoop Den BoschDe auto waar iedereen het over heeft! De Abarth 695 Rivale. Er zijn wereldwijd slechts 175 hatchbacks en 175 cabriolets geproduceerd. Waarvan tien voor de Nederlandse markt. Een ware limited edition dus.

En wij hebben dit ‘sexy bommetje’ in onze showroom staan!

Rijden met de Abarth 695 Rivale is pure emotie en ware sportiviteit. Ervaar ‘m zelf bij Nieuwkoop in Den Bosch

 

 

Abarth en Riva – een van de meest iconische merken in de nautische wereld – hebben de krachten gebundeld. Resultaat is de Abarth 695 Rivale, de meest verfijnde Abarth ooit. De Abarth 695 Rivale, ook leverbaar als cabriolet, is geïnspireerd op een van de mooiste en efficiëntste jachten die ooit door de werf in Sarnico zijn gebouwd; de nieuwe open Riva “56 Rivale”.

De nautisch geïnspireerde Abarth 695 Rivale is elegant en uniek als een Riva motorboot. De in beperkt serie geproduceerde Italiaan ‘pur sang’ staat garant voor Abarth prestaties en Riva elegantie.

Abarth 695 Rivale Nieuwkoop Den Bosch

 

 

Abarth 695 Rivale bij Nieuwkoop Abarth 695 Rivale Nieuwkoop Den Bosch Abarth 695 Rivale Nieuwkoop Den Bosch Abarth 695 Rivale Nieuwkoop Den Bosch

Cabriolet

Automaat

180 pk

Two-Tone lak ‘Riva Seru Blue en
Shark Grey’

Handgrepen afgewerkt in
satijnchroom

Naam”695 Rivale” op zijkant –
in satijnchroom afgewerkte inleg

Blauw lederen stoelen en
binnendeurpanelen

Mahoniehouten dashboard

Versnellingspook in mahoniehout

Zwart/blauw lederen stuurwiel met
mahonie inleg

UconnectTM infotainmentsysteem

7″ HD touchscreen met Apple
CarPlay en Android Auto

Akrapovič uitlaatsysteem met carbon pijpen

17″ Supersport lichtmetalen velgen met speciale glansgrijze afwerking

 

 

 
Legendarisch vermogen

Onder de motorkap ligt een 1.368 cm3 turbo-benzinemotor met 180 pk. De gewicht/ vermogen verhouding van de 695 Rivale is die van een echte supercar (5,8 kg/ pk met een gewicht van 1.045 kg). Het maximale koppel bedraagt 250 Nm, de topsnelheid 225 km/h en de standaardsprint naar de 100 km/h kan in 6,7 seconden geklaard zijn.

Abarth 695 Rivale badge

De badge is genummerd en de handgeschreven tekst kan naar de wens van de klant aangepast worden en  bijvoorbeeld worden voorzien van de naam van zijn of haar jacht. Tenslotte wordt het Abarth-karakter duidelijk zicht- en hoorbaar dankzij het Akrapovič uitlaatsysteem met carbon pijpen, 17″ Supersport lichtmetalen velgen met speciale glansgrijze afwerking, Brembo-remmen aan de voorkant èn de ‘Abarth by Koni’ wielophanging met FSD (Frequency Selective Damping) technologie.

Abarth 695 Rivale Nieuwkoop Den Bosch

 

Abarth 695 Rivale Cabriolet Den Bosch

Nog geen reacties.

Laat uw reactie achter!